Sinds begin 2017 verzorgen wij de opmaak van onderscheidingen. We hebben al meer dan 12.500 klanten geholpen en wij staan garant voor kwaliteit, snelheid en service. We maken niet alleen onderscheidingen op, maar leveren ook nieuw uit te reiken onderscheidingen en losse onderdelen van onderscheidingen.

1.

Inleveren op verschillende locaties

U kunt uw onderscheidingen op verschillende locaties in Nederland inleveren. Klik hier voor alle locaties.

Per aangetekende post
U kunt uw onderscheidingen ook per aangetekende post verzenden naar:
Voortman Onderscheidingen
Handelsweg 26A
7461 JK Rijssen

Op afspraak
Een derde mogelijkheid is om, op afspraak, uw onderscheidingen persoonlijk bij ons langs te brengen. Bij spoed kunt u contact met ons opnemen en verzorgen wij maatwerk.

Logistiek
In alle gevallen dient u de volgende gegevens te vermelden; Naam, adres, rang, krijgsmachtonderdeel, e-mail, (mob.)telefoonnummer. Bij de inleverpunten in Nederland zijn beschermende enveloppen en inschrijfformulieren beschikbaar voor uw gemak.

Voortman Onderscheidingen | Inleverpunten

2.

Aankomst atelier

Uw onderscheidingen komen binnen bij het atelier, u krijgt hiervan een ontvangstbevestiging per e-mail.

3.

Uw opdracht is gereed voor verzending

Zodra uw onderscheidingen zijn opgemaakt en de standaard kwaliteitscontrole hebben doorlopen, ontvangt u een bevestigingsmail met uw factuur. Na ontvangst van uw betaling worden uw onderscheidingen in luxe cassette aan u geretourneerd naar het door u opgegeven adres, indien van toepassing aangetekend.

Als u uw onderscheidingen heeft ingeleverd heeft bij één van de winkels, dan kunt u ze daar ook weer ophalen. Hierover ontvangt u per mail bericht van ons.

Voortman Onderscheidingen

4.

Declaratie

Indien u actief dienend militair bent, komen de kosten van de opmaak voor rekening van Defensie. Indien u gerechtigd bent voor het dragen van een avondbaadje, worden naast de kosten voor grootkruizen en batons ook de kosten van de kleinkruizen vergoed door Defensie. Bij de bevestigingsmail zit tevens een bijlage met de instructies hoe u de kosten voor de opmaak kunt declareren.

Koninklijke onderscheidingen

Marine onderscheidingen

Landmacht onderscheidingen

Luchtmacht onderscheidingen

Marechaussee onderscheidingen

Reservisten onderscheidingen

Brandweer onderscheidingen

Politie onderscheidingen

Dienst Justitiële Inrichtingen onderscheidingen

Buitenlandse onderscheidingen