Medaillehouder voor het Veteranenuniform

Steeds meer veteranen dragen het speciaal ontworpen veteranenuniform. Zie deze link voor meer details over het uniform; https://worldofveterans.com/veteranentenue/

Uiteraard is het de bedoeling om ook de onderscheidingen te dragen op het uniform. Om beschadiging aan het kostuum te voorkomen hebben we bekeken wat de beste en simpelste oplossing is. Er zijn meerdere medaillehouders op de markt verkrijgbaar en ook die hebben wij onderzocht. Hier blijken toch wat haken en ogen aan te zitten.

Wij bieden u een voordelige en waterdichte oplossing; een lichtgewicht en op maat gemaakt plaatje. De onderscheidingen hangen daarmee stevig vast. Geen zorgen tijdens bijv. een kranslegging, handen schudden of marcheren.

De kenmerken van het plaatje:

  • Voortman Onderscheidingen Lichtgewicht en nagenoeg onzichtbaar tijdens het dragen.
  • Voortman Onderscheidingen Op maat gemaakt voor het veteranenuniform.
  • Voortman Onderscheidingen Ongeacht het aantal onderscheidingen.
  • Voortman Onderscheidingen Eén plaatje voor zowel grootkruizen, miniaturen als batons.
  • Voortman Onderscheidingen Eenvoudig te (de)monteren i.c.m. uw onderscheidingen.
  • Voortman Onderscheidingen Uitvoerig getest door veteranen.
  • Voortman Onderscheidingen Geen aanpassingen nodig aan het uniform.
  • Voortman Onderscheidingen Kostenefficiënt.

Werkwijze

Wij hebben uw onderscheidingen fysiek benodigd om zorg te dragen voor de perfecte aansluiting op uw onderscheidingen. Voor dit proces maken wij gebruik van onze inleverpunten door het land, u kunt hier gratis gebruik van maken. Zie de link voor al onze inleverpunten; https://www.voortmanonderscheidingen.nl/inleverpunten/

Wij verzorgen het interne transport, de bewerking van het plaatje, eventuele opmaak van de onderscheidingen en ook het transport terug naar het inleverpunt. Dit proces neemt maximaal drie weken in beslag, regulier ligt het met twee weken weer gereed bij het inleverpunt.

Kosten veteranenuniform

De kosten voor een op maat gemaakte medaillehouder bedragen €18,95, dit is inclusief transport. U ontvangt uw onderscheidingen retour met de op maat gemaakte houder.

Laat u tevens uw onderscheidingen bij ons opmaken, dan zijn de kosten slechts €9,95 voor het op maat gemaakte plaatje voor uw onderscheidingen.

Op deze wijze houden we het betaalbaar voor u als veteraan en voor ons als onderneming.

Vragen

Heeft u nog vragen? Wij staan voor u klaar. U kunt ons bereiken op [email protected] op 06-25385348