De shadow box is door een professioneel meubel- & interieurmaker bij ons om de hoek vervaardigd. We hebben gekozen voor kwalitatief hoogwaardig materiaal, om net dat stukje extra te bieden zoals u al van ons gewend bent. Zo is bijvoorbeeld gebruik gemaakt van massief mahoniehout, luxe weinig zichtbare scharnieren en ingefreesde sterke magneetsluitingen. Het met blauw velour belegde zachtboard geeft de mogelijkheid om items eenvoudig in en uit te halen, waarbij ruimte is gereserveerd voor de push-pins. Aan de achterzijde bevinden zich twee strak gepolijste messing pennen en verzonken ophangpunten.

De shadow box kan dus staand, liggend en hangend gebruikt worden. De shadow box komt in twee kleuren en twee maatvoeringen.

Bij bestellen;

U kunt een Shadow Box kopen via onze webshop. Echter om schade te voorkomen versturen wij de boxen niet per post. De boxen liggen zo veel als mogelijk op voorraad bij de inleverpunten en in het atelier. Tijdens het afrekenen kunt u uw keuze maken waar het pakket op te halen. De Shadow Box is reeds in een nette (cadeau)verpakking verpakt.